BAT : bullying-aren aurkako taldea - Hallatt, Alex; Olaizola Corres, Itziar; Garaialde Etxaburu, Eneko Haritza (Donostia : Elkar, 2020)
Daveren taldearengandik bullyinga jasaten hasitakoan, Jake, Ravi eta Tobyk talde bat sortuko dute: BULLYING-AREN AURKAKO TALDEA. Ruthek taldean sartzeko gonbita jasoko du, baina ez du nahi izango taldeko partaide izan... bullyinga jasan arte. BAT sortu, eta indartzen eta sendotzen joango da, Daveren taldeak gehien min egiten dien lekuan joko dituen arte. BAT kideek berrindartzeko eta erasotzaileak pikutara bidaltzeko bidea aurkitu beharko dute.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Eskola-jazarpena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak