Munstro urdina - Dios, Olga de; Alkain Kazabon, Ipar (Berriozar : Denonartean, 2020)
Honakoa lagun-talde baten istorioa da, hazi zena pentsatuz bere ekintzen ondorioez arduratu gabe jolas zitekeela. Ikasiko al dute ongi pasatzen inguruari kalte egin gabe? Munstro Urdina errespetuari, elkarbizitzari eta enpatiari buruz mintzo zaigu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Monstruo Azul
Keywords: Elkarbizitza; Munstroak; Enpatia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak