Munstro urdina / [testua eta irudiak] Olga de Dios ; [itzultzailea, Ipar Alkain] - Dios, Olga de (Munstro arrosa (Denonartean), 2020)
Honakoa lagun-talde baten istorioa da, hazi zena pentsatuz bere ekintzen ondorioez arduratu gabe jolas zitekeela. Ikasiko al dute ongi pasatzen inguruari kalte egin gabe? Munstro Urdina errespetuari, elkarbizitzari eta enpatiari buruz mintzo zaigu.