Amaren bularretakoa - Pardo, Edmée; Unamuno, Mario; Clement, Edgar (Bartzelona : Bellaterra, 2020)
Haztea zerbait zoragarria da. Mutiko eta neskato guztiek nahi izaten dute haztea. Baina hazteak, ezinbestean, ardura berriak hartu beharra dakar berekin. "Amaren bularretakoa" liburuan neskek ikusi eta ikasi dezakete zeinen inportantea den beren gorputza zaintzea, eraldatzen prozesu betean daudelarik. Liburu honetan automiaketa eta bularreko minbizia lantzen da.
Glosarioa: [32-34] or.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: El brasier de mamá
Keywords: Familia harremanak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Minbizia; Gaixotasunak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak