Zure jaki gogokoena - Van Gageldonk, Mack; Sedano, Ane ([Barakaldo] : Ikasmina, 2020)
Txitak,, animalia guztiei eman nahi die janaria. Baina bakoitzari gauza desberdin bat gustatzen zaio: hartzari eztia gustatzen zaio, eta itsas txakurrei arrainak... Bakoitzari bere janaria ema eta gero, txitak gosea du. Animalia bakoitzak zer jaten duen ikasteko liburu bat. 12 hilabetetik gorako umeei irakurtzeko.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura