Zure jaki gogokoena / [testu eta ilustrazioa] Mack ; [itzulpena, Ane Sedano] - Van Gageldonk, Mack (Hazi eta ikasi (Ikasmina), 2020)
Txitak,, animalia guztiei eman nahi die janaria. Baina bakoitzari gauza desberdin bat gustatzen zaio: hartzari eztia gustatzen zaio, eta itsas txakurrei arrainak... Bakoitzari bere janaria ema eta gero, txitak gosea du. Animalia bakoitzak zer jaten duen ikasteko liburu bat. 12 hilabetetik gorako umeei irakurtzeko.