Oihaneko misioa - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2020)
Egundoko sena du eta detektibea izan nahi du. Munduan zehar ibili ohi da bere lehengusu Larry baldarrarekin, etxezain leialarekin eta Watson katuarekin, misteriorik korapilatsuenak argitzeko. Brasil Amazoniako oihana: Larry eta Agatha Mistery gaizkile baten arrastoaren atzetik dabiltza. Gaizkileak munduko ur kutsaduraren arazoa konpon lezakeen onddo lagin bat lapurtu du, zientzia laborategi bat erre eta gero. Zientzialariak ziur daude badakitela erruduna nor den... Agathak, hala ere, ez du uste kontua horren erraza denik.
10 urtetik aurrera (berdea)
Operazione giungla
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura