Metro mamua - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2020)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... Prest al zaudete? Asteburu honetan Londresera joango gara! Entzun dugunez, hiriko metroan tren mamu bat dabil eta, beraz, ikertzera joatea erabaki dugu. Kasualitatez, lurpeko geltoki zahar eta ezkutu bat aurkitu dugu eta, antza denez, norbait proiektu sekretu batean ari da lanean bertan... Ba ote du horrek zerirkusirik metro mamuarekin?
8 urtetik aurrera (gorria)
Il metro fantasma
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak