Metro mamua / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2020)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... Prest al zaudete? Asteburu honetan Londresera joango gara! Entzun dugunez, hiriko metroan tren mamu bat dabil eta, beraz, ikertzera joatea erabaki dugu. Kasualitatez, lurpeko geltoki zahar eta ezkutu bat aurkitu dugu eta, antza denez, norbait proiektu sekretu batean ari da lanean bertan... Ba ote du horrek zerirkusirik metro mamuarekin?