Hizkuntza idatzia : zenbait ideia eskolarako = Lengua escrita : algunas ideas para la escuela / Elena Laiz Sasiain - Laiz Sasiain, Elena (Elena Laiz Sasiain, 2008)
Dokumentu honetan zenbait proiektu eta sekuentzia didaktikoen kontaketa jasotzen da, baita ikas-irakaskuntzari buruzko burutazioak eta hizkuntza idatziaren didaktikaren inguruan egindako gogoeta batzuk ere. Dena helburu xume batekin: ni bezalako maisu-maestrei animatzea antzeko jarduerak egin ditzaten, guztiok -ikasleek zein irakasleok- gehiago eta hobeto ikasten dugula uste baitut.