B1 ikaslearen liburua primeran! ; euskara ikasteko metodoa - Fiz Diez, Benito; Amuategi Basauri, Iñaki; Barandiaran Alberdi, Maider; Ogiza, Aitor; Goenaga Aleman, Aintzane; Ginea Diez, Leire ([Donostia] : Habe ; Aek, 2017)
Primeran! Bi ikasmaterialek euskara ikasteko eta era erraz, gaurkotu eta erabilgarri eskaintzen dute. Helduen Euskalduntzerako Oinarrizko Curriculumean (HEOC) oinarrituta, ikasleak eskuliburu honetan B! mailako gaitasun komunikatiboa eskuratzeko langaiak aurkituko ditu. 15 unitatez osatuta dago, taldean eta aurrez aurreko saioetan erabiltzeko. Baliabide ugari proposatzen ditu B1 ikasprozesuari dagozkion ikastorduak betetzeko. Era berean, hainbat ideia ematen ditu ikaslea bere kasa benetako egoeretan ari dadin. Bilduma hau hainbat euskarrik osatzen dute: ikaslearen liburua, lan-koadernoa (jarduera osagarriak), lan-koaderno digitala (ingurune birtuala, ikasleak elkarreraginean aritzeko) eta DVDa (ikus-entzunezko materiala).
Keywords: Euskara -- Metodoak; Hizkuntzak ikasteko metodoak