Kometa bidaizalea / egileak, Margarita Ibarra Saiz, Begoña Pérez Jaio, Mª Eugenia Torre Torre - Ibarra Saiz, Margarita (Irakurketa eraginkorra. Irakurketa-jokoak (Bruño), 1993)
Irakurketa joko hau, Ziaboga bildumako Karlos Santistebanen "Kometa bidaizalea" liburua irakurri eta gero egin beharreko ariketetan oinarritutako lan materiala da. Koadernoa ikastunitateetan dago banatuta. Ikastunitate bakoitza irakurketa liburuko kapitulu batek edo bik (ikasleek aurretik irakurri beharko dituzte) eta kapitulu horretako edo horietako testuari buruzko zenbait ariketak osatzen dute: ulermena, hiztegia, ikus-gaitasuna...