Piramidea eta piramidearen azalera - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan piramidea zer den, nolako itxura duen, nola deitzen diren osatzen duten elementu desberdinak eta ariketa bat ikusiko ditugu, piramidearekin zerikusia duena.
DBH
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak