Piramidea eta piramidearen azalera / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan piramidea zer den, nolako itxura duen, nola deitzen diren osatzen duten elementu desberdinak eta ariketa bat ikusiko ditugu, piramidearekin zerikusia duena.