Nola egin bihurketa faktore bat : ariketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaur bihurketa faktoreak nola egin ikusiko dugu, oso erabiliak dira matematiketan eta baita fisikan eta kimikan ere, arreta handia jarri eta galderak izanez gero galdetu!
DBH
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak