Nola egin bihurketa faktore bat : ariketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaur bihurketa faktoreak nola egin ikusiko dugu, oso erabiliak dira matematiketan eta baita fisikan eta kimikan ere, arreta handia jarri eta galderak izanez gero galdetu!