Funtzio baten gorakortasun/beherakortasun tarteak (selektibitatea 2020) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan funtzio baten gorakortasunak eta beherakortasunak aztertuko ditugu. Hau egiteko deribatuak erabiliko ditugu. Aztertuko dugun bideoa selektibitatean atera zen orain dela urte baztuk.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak