Funtzio baten gorakortasun/beherakortasun tarteak (selektibitatea 2020) / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan funtzio baten gorakortasunak eta beherakortasunak aztertuko ditugu. Hau egiteko deribatuak erabiliko ditugu. Aztertuko dugun bideoa selektibitatean atera zen orain dela urte baztuk.