Matrizeak, nolako ariketak ateratzen dira selektibitatean? (selektibitatea 2020) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Selektibitateko bideoan matrizeak ikusiko ditugu, nolako sistemak topatu ditzakegun parametro baten menpean. Ikusiko dugun ariketa orain dela urte batzuk atera zen selektibitatean.
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak