Matrizeak, nolako ariketak ateratzen dira selektibitatean? (selektibitatea 2020) / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Selektibitateko bideoan matrizeak ikusiko ditugu, nolako sistemak topatu ditzakegun parametro baten menpean. Ikusiko dugun ariketa orain dela urte batzuk atera zen selektibitatean.