Nola kalkulatu puntu batetik plano batera dagoen distantzia? (selektibitatea 2020) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan puntu batetik plano batera dagoen distantzia kalkulatuko dugu formularen bidez. Ikusiko dugun ariketa orain dela urte batzuk atera zen selektibitatean .
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak