Nola kalkulatu puntu batetik plano batera dagoen distantzia? (selektibitatea 2020) / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan puntu batetik plano batera dagoen distantzia kalkulatuko dugu formularen bidez. Ikusiko dugun ariketa orain dela urte batzuk atera zen selektibitatean .