Nola egin zuzen bat bi puntutatik pasatzen dena eta plano batekiko paralelo dena (selektibitatea 2020) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan zuzen bat nola egiten den ikusiko dugu, zuzen hau bi puntutatik pasatzen da eta puntu hauek plano batekiko paraleloak dira. Ikusiko dugun ariketa orain dela urte batzuk atera zen selektibitatean.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak