Zatika definitutako integralak (selektibitatea 2020) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaur beste selektibitateko bideo bat. Kasu honetan integral bat ikusiko dugu, oso ohikoak dira integralak eta ondo egiten jakin behar dugu puntuak irabazteko. Ariketa hau orain dela urte batzuk atera zen.
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak