Zatika definitutako integralak (selektibitatea 2020) / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaur beste selektibitateko bideo bat. Kasu honetan integral bat ikusiko dugu, oso ohikoak dira integralak eta ondo egiten jakin behar dugu puntuak irabazteko. Ariketa hau orain dela urte batzuk atera zen.