Integral arrazionalak : nola egin? (selektibitatea 2020) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan integral arrazionalak ikusiko ditugu, oso ohikoak dira integralak eta ondo egiten jakin behar dugu puntuak irabazteko. Ariketa hau orain dela urte batzuk atera zen.
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak