Integral arrazionalak : nola egin? (selektibitatea 2020) / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan integral arrazionalak ikusiko ditugu, oso ohikoak dira integralak eta ondo egiten jakin behar dugu puntuak irabazteko. Ariketa hau orain dela urte batzuk atera zen.