Integral mugatuak : nola ebazten dira? (selektibitatea 2020) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan integral mugatu bat ebatziko dugu. Selektibitatean integralak askotan tokatzen dira eta ondo egiten jakin behar dugu puntuak irabazteko. Ariketa hau orain dela urte batzuk atera zen.
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak