Integral mugatuak : nola ebazten dira? (selektibitatea 2020) / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan integral mugatu bat ebatziko dugu. Selektibitatean integralak askotan tokatzen dira eta ondo egiten jakin behar dugu puntuak irabazteko. Ariketa hau orain dela urte batzuk atera zen.