Frakzioen batuketak, nola egiten dira? : zatiki baliokideak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan zatiki baliokideak egiten ikasiko dugu. Nola erabiltzen diren zatiki baliokideak eta batez ere zertarako erabiltzen diren, oso garrantzitsuak baitira matematiketan, fisikan edo kimikan.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak