Frakzioen batuketak, nola egiten dira? : zatiki baliokideak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan zatiki baliokideak egiten ikasiko dugu. Nola erabiltzen diren zatiki baliokideak eta batez ere zertarako erabiltzen diren, oso garrantzitsuak baitira matematiketan, fisikan edo kimikan.