Ate debekatua - Garrido Zufiaurre, Endika; Fuster Ledesma, Rikardo J. (Madril : Bruño, 1992)
Patxi Ezkiagaren "Ate debekatua" liburuan oinarriturik dago.
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak