Nola aldatu zenbaki hamartar batetik zatiki batera edo alderantziz - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Selektibitateko bideoak bukatutzat emango ditugu. Gogoratu oraindik eskuragarri dituzuela kanalean. Gaurko bideoa matematikarekin ikusia du, baina kasu honetan 2 DBHko kurtsokoa da. Bideo honetan zatikietatik zenbaki hamartarretara aldatuko dugu eta alderantziz. Azalpenaz gain ariketa batzuk egingo ditugu.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak