Zatikiak izendatzaile komunera laburtu - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan zatikiak izendatzaile komunera bihurtuko ditugu. Hobeto ulertzeko adibideen bidez egingo dugu azalpena eta gero ariketa batzuk egingo ditugu.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak