Zatikiak izendatzaile komunera laburtu / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan zatikiak izendatzaile komunera bihurtuko ditugu. Hobeto ulertzeko adibideen bidez egingo dugu azalpena eta gero ariketa batzuk egingo ditugu.