Ekuazio linealen sistemak : ordezkapen metodoa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan ekuazio bat nola ebazten den ikusiko dugu. Dakizuenez metodo asko daude baino kasu honetan ordezkapen metodoa erabiliko dugu. Bideo gehiago ditugu kanalean beste metodoak ebazten.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak