Ekuazio linealen sistemak : ordezkapen metodoa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan ekuazio bat nola ebazten den ikusiko dugu. Dakizuenez metodo asko daude baino kasu honetan ordezkapen metodoa erabiliko dugu. Bideo gehiago ditugu kanalean beste metodoak ebazten.