Ekuazio linealen sistemak : berdinketa metodoa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Pasa den astean ordezkapen metodoa ikusi genuen, honetan berdinketa metodoa ikusiko dugu! Aurreko bideoa hurrengo estekan utziko dizuet.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak