Ekuazio linealen sistemak : berdinketa metodoa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Pasa den astean ordezkapen metodoa ikusi genuen, honetan berdinketa metodoa ikusiko dugu! Aurreko bideoa hurrengo estekan utziko dizuet.