Ekuazio linealen sistemak : laburketa metodoa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan ekuazio linealekin jarraituko dugu. Hirugarren metodoa ikusiko dugu, hau da, laburketa metodoa. Kanalean beste bi bideo dituzue ekuazio linealak ebazten. Ariketa eta azalpena egingo dira bideoan. Hurrengo estekan beste bi bideoak.
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak