Ekuazio linealen sistemak : laburketa metodoa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan ekuazio linealekin jarraituko dugu. Hirugarren metodoa ikusiko dugu, hau da, laburketa metodoa. Kanalean beste bi bideo dituzue ekuazio linealak ebazten. Ariketa eta azalpena egingo dira bideoan. Hurrengo estekan beste bi bideoak.