Ekuazio ez linealen sistemak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Ekuazioekin jarraitzeko, gaur sistema ez linealak ikusiko ditugu. Gogoratu kanalean ekuazio linealak nola ebazten diren bideoak topatu ditzakezuela.
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak