Ekuazio ez linealen sistemak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Ekuazioekin jarraitzeko, gaur sistema ez linealak ikusiko ditugu. Gogoratu kanalean ekuazio linealak nola ebazten diren bideoak topatu ditzakezuela.