Potoloren hegazkin magikoa - Jaka Sasieta, Tere (Madril : Bruño, 1992)
Irakurketa joko hau, Ziaboga bildumako 2. zenbakia den "Potoloren hegazkin magikoa" liburua irakurri eta gero egin beharreko ariketetan oinarritutako lan materiala da. Koadernoa ikastunitateetan dago banatuta. Ikastunitate bakoitza irakurketa liburuko kapitulu batek edo bik (ikasleek aurretik irakurri beharko dituzte) eta kapitulu horretako edo horietako testuari buruzko zenbait ariketak osatzen dute: ulermena, hiztegia, ikus-gaitasuna...
LH, 5. eta 6. mailak
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak