Zilindroak : zer dira?, nolako forma dute? - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan figura geometrikoak aztertuko ditugu. Kasu honetan zilindroak ikusiko ditugu. Nolakoak diren, ze itxura duten eta bere neurriak zeintzuk diren ikusiko dugu.
DBH, 2. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak