Zilindroak : zer dira?, nolako forma dute? / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan figura geometrikoak aztertuko ditugu. Kasu honetan zilindroak ikusiko ditugu. Nolakoak diren, ze itxura duten eta bere neurriak zeintzuk diren ikusiko dugu.