Konoa : zer da?, nolako forma dauka?, zer ezagutu behar da kono bat egiteko? - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan, irudi geometrikoekin jarraitzeko, konoak ikusiko ditugu, ze itxura duen ikusiko dugu, nola kalkulatzen diren bere azelera desberdinak ere aztertuko dugu. Lehendabizi azalpena egingo dugu eta gero ariketa bat egingo dugu hobeto ulertzeko.
DBH, 2. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak