Esfera : zer da?, nolako forma dauka? / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Irudi geometrikoekin jarraituko dugu. Kasu honetan esfera ikusiko dugu. Bideo honetan azalpena ariketa baten bidez egingo da hobeto ulertzeko. Ze itxura duen esferak eta nola erabili bere datuak ikusiko dugu. Kanalean beste irudi geometrikoen bideo batzuk dituzue, link-a hurrengo estekan.