Kono enborra : zer da?, zer forma dauka? - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan kono enborra ikusiko dugu. Hau ere irudi geometriko bat da eta beste bideoak bezala azalpena eta gero ariketa bat egingo dugu. Nolakoa den, ze datu jakin behar dira bat egiteko eta nola kalkulatu azalerak ikusiko dugu. Kanalean beste irudi geometrikoen bideo batzuk dituzue, link-a hurrengo estekan.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak