Ekuazio linealen adierazpen grafikoa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan ekuazio linealen adierazpen grafikoa ikusiko dugu. Bi aldagai ditugu, batetik independientea (X aldagaia ) eta bestetik dependientea (Y aldagaia ). Beraz grafikoak egiteko x aldagaiari baloreak emango dizkiogu y aldagaia kalkulatzeko.
DBH, 2. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak